ITOSHII TOKYO

ITOSHII TOKYO Altijd lekker! Altijd vers!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 255 beoordelingen
7 apr 2020 om 21:17 Sushi was delicious. Thank you for the kind service.
2 apr 2020 om 18:19 Moest heel lang wachten,
31 mrt 2020 om 20:57 Top zoals altijd
30 mrt 2020 om 9:08 Ik heb niet 90 minuten op mijn eten moeten wachten, maar 3,5 uur!! Ik vind dat echt niet normaal. Ik heb zelf twee keer gebeld en twee maal werd aangegeven dat ze over een kwartier met mijn eten zouden zijn.. Niet gelukt. Gratis ice-tea gekregen..
29 mrt 2020 om 21:01 Altijd goede sushi en snel bezorgd!
28 mrt 2020 om 22:35 4 uur gewacht en toen ps aangekomen. Bezorger maar terug gestuurd met het eten
28 mrt 2020 om 22:01 Ik heb net 3 uur en een kwartier gewacht op m’n bestelling.. Ben 3 keer voorgelogen door t restaurant over het onderweg zijn van de bezorger.. Serieus mensen.. Bel je klanten uit jezelf op als t in t honderd loopt.. Eten was “zozo” trouwens..
28 mrt 2020 om 21:36 Well, after waiting for more than 2 hours, what can I say? Looking at the stars it could be the most delicious food on earth, but at least I’d be curious to try it before leaving a bad review (like this one). Long story short, food has never arrived.
28 mrt 2020 om 21:33 Eten is nooit aangekomen, twee uur op gewacht en 23(!!!!) keer geprobeerd te bellen maar ze zijn al gesloten. Hele slechte service dit!
28 mrt 2020 om 21:08 Het eten is helaas nooit aangekomen.
28 mrt 2020 om 20:56 It NEVER arrived!!!
28 mrt 2020 om 20:37 Bestelling nooit bezorgt. Restaurant is niet contacteerbaar of neemt in ieder geval hun telefoonnummer niet op. Bestelling geplaatst om 6 uur en om half 9 nog niks. Restaurant schijnt om 8 uur al dicht te zijn gegaan.